a

MINŐSÉGI ELLÁTÁS - BIZTOS KEZEKBEN


Vegye fel velünk a kapcsolatot, munkatársaink készséggel válaszolnak minden felmerülő kérdésére!

Címünk: 1021 Budapest Hűvösvölgyi út 181 (földszint) A parkolás biztosított.

BEJELENTKEZÉS
+36 70 7 751 751
elojegyzes.vallcentrum@gmail.com

Nyitva tartás

Bejelentkezés alapján

+36 70 7 751 751

elojegyzes.vallcentrum@gmail.com

1021 Budapest

Hűvösvölgyi 181

Kövessen minket
 

Nyakas Dóra

Gyógytornász

PÁCIENSEIM VÁLL PROBLÉMÁIN KERESZTÜL FELMÉREM AZ EGÉSZ MOZGATÓRENDSZERT, ÍGY NEM CSAK AZ AKTUÁLIS PANASZT KEZELEM, DE MEGELŐZÖM A TOVÁBBI PROBLÉMÁK KIALAKULÁSÁT!

Több mint 2 évtizede dolgozom diplomás gyógytornászként, és kezelek mozgásszervi panaszokkal hozzám forduló pácienseket. Másoddiplomásként elvégeztem a Testnevelési Egyetem Mozgástudomány szakát is, így mindenkit sokoldalúan és a legjobb tudásom szerint kezelek. Célom teljeskörűen körbejárni az aktuális problémát, megtalálni a legmegfelelőbb terápiás eljárásokat. Kezeléseim kizárólag egyéni orientáltak, figyelembe veszem a páciens önálló személyiségét, szokásait, mozgáskultúráját, tevékenységeit, munkáját, sportját, hobbiját. Pácienseim váll problémáján keresztül felmérem az egész mozgatórendszer működését, ritmusát, összhangját, erejét, további elváltozásait, kompenzatórikus mozgásait. Így nemcsak az aktuális panaszok okát és tüneteit kezelem, hanem megtanítom megelőzni a további lehetséges panaszok kialakulását, vagy a váll problémájának kiújulását. Kezelésem alapját az ízületi stabilitás és mobilitás összhangjának helyreállítása képezi. Ezt, az ezért felelős mozgató- és stabilizáló rendszer elemeinek és egységes működésének helyreállításán keresztül, manuál terápiás kezelésekkel és aktív gyakorlatokkal érem el. Így áll helyre az izomegyensúly és az izom bekapcsolódási sorrend is, kialakítva az optimális funkciót.

Több évtizedes tapasztalatomat folyamatosan bővítem szakmai továbbképzéseken, hogy minél szélesebb ismerettel és eszköztárral tudjak pácienseimnek segíteni

Szakterület
Gyógytornász
Elérhetőség
+36 70 7 751 751

elojegyzes.vallcentrum@gmail.com

1021 Budapest

Hűvösvölgyi út 181, ,

GYÓGYTORNÁSZAINK

mkd-team-image
Kovács Tímea
Gyógytornász
mkd-team-image
Nyakas Dóra
Gyógytornász
mkd-team-image
Szikszai Csaba
Gyógytornász