a

MINŐSÉGI ELLÁTÁS - BIZTOS KEZEKBEN


Vegye fel velünk a kapcsolatot, munkatársaink készséggel válaszolnak minden felmerülő kérdésére!

Címünk: 1021 Budapest Hűvösvölgyi út 181 (földszint) A parkolás biztosított.

BEJELENTKEZÉS
+36 70 7 751 751
elojegyzes.vallcentrum@gmail.com

Nyitva tartás

Bejelentkezés alapján

+36 70 7 751 751

elojegyzes.vallcentrum@gmail.com

1023 Budapest

Zsigmond tér 10

Kövessen minket

Vállcentrum az Európai kongresszuson

Vállcentrum az Európai kongresszuson

IAAS (Egynapos sebészeti ellátás) Európai kongresszuson a Vállcentrum külön szekciót szervezett a Masszív varrhatatlan rotátor szakadások témában

Budapesten a Hélia szállóban 2018 05.11-12-én megrendezésre került a nagy múltú Európai Egynapos Sebészeti Társaság (IAAS) nemzetközi kongresszusa. Vállcentrumot érte a megtisztelő felkérés, hogy a vállsebészet egy új forrongó témájáról a masszív varrhatatlan rotátor köpeny szakadásokról tartson symposiumot. A nagy sikerű angol nyelvű előadásokon A vállcentrum munkatársain kívül, híres külföldi előadók is beszéltek az új donságokról, műtéti technikákról, előremutató eredményekről.

Többek között megemlítésre került a Magyarországon jelenleg egyedülállóan a Vállcentrum munkatársai által használt Inspace balloon és a Superior Capsule Reconstruction (SCR) műtéti technikái és eredményei. Mindemellett elismerő gratulációk fogadták a Vállcentrum által ki dolgozott Biceps ín felhasználásával történt varrattechnika elsődleges eredményeit.

A zárszóban, összegzésben a nemzetközi orvosok egyetértettek, hogy a fiatal és idős korosztálynak is új speciális minimál invazív (kis megterhelést jelentő) megoldások kínálkoznak a nagy varrhatatlan rotátor köpeny szakadások esetében tapasztalható fájdalom csökkentésében és a funkció növelésében. Az új technikákkal és a vállprotézisek beültetése kitolható.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.